Brussels DC
 

Alle telecomoperatoren welkom

Eén van onze grootste troeven is onze onafhankelijkheid van de telecomoperatoren. Hierdoor hebt u bij een migratie de volledige vrijheid om uw telecomoperator te behouden of voor een andere partij te kiezen. U geniet bij ons van de beste prijzen door de vrije marktwerking in ons datacenter. Wij staan u steeds bij met het nodige advies. Wij verzekeren u een uitstekende connectiviteit naar iedere telecomoperator.

Glasvezeltoegangen

In ons datacenter komen verschillende glasvezelkabels binnen van meer dan vijftien telecomoperatoren. De gevolgen van bouwschade op onze connectiviteit wordt geminimaliseerd doordat de verschillende ingangen voor glasvezelkabels verspreid liggen over het gebouw.

Daktoegang

Indien gewenst, kunt u toegang krijgen tot het dak voor de plaatsing van antennes.

Tweede datacenter in Antwerpen

Ook hebben wij een volledig uitgerust datacenter in Antwerpen waardoor het voor u mogelijk wordt om uw data of servers te spreiden over de twee locaties. Uiteraard worden beide datacenters verbonden via meervoudige glasvezelkabels.

Interesse in onze diensten voor colocatie of housing van uw serverpark? Contacteer ons voor een vrijblijvende rondleiding in ons datacenter in Brussel.