Brussels DC
 

Een voorstel op maat

Wij kunnen u een maximale flexibiliteit bieden op alle fronten. Op deze manier kunt u optimaal genieten van de voordelen van een extern datacenter die uiterst belangrijk zijn voor de colocatie van uw servers.

Wat wilt u precies?

U kunt kiezen uit het aantal cages, racks, units of private rooms. Het minimum is een half rack. U bepaalt volledig vrij – zonder meerkost – het gewenste vermogen voor uw racks.

Hoe lang wilt u samenwerken?

Wij doelen steeds op een samenwerking op lange termijn. Gijzeling door middel van langetermijncontracten doen wij niet aan mee. Door een kwalitatieve dienstverlening overtuigen wij onze klanten om te blijven.

Hoe wenst u te betalen?

U kunt kiezen tussen twee formules aangaande facturatie. Een all-in tarief inclusief elektriciteit of een vast maandelijks bedrag dat aangevuld wordt met uw werkelijk elektriciteitsverbruik (hetgeen los staat van het vermogen van uw rack). Omschakeling van formule is uiteraard steeds mogelijk.

De set-up fee bij een room of cage kunt u gespreid betalen gedurende de volledige termijn van het contract. Ook bieden wij u opties om tijdens de migratie dubbele kosten te vermijden.

Welke telecomoperator wenst u?

U geniet van absolute vrijheid op vlak van telecompartner daar wij volledig onafhankelijk opereren. Meer informatie hierover leest u hier.

Interesse in onze diensten voor colocatie of housing van uw serverpark? Contacteer ons voor een vrijblijvende rondleiding in ons datacenter in Brussel.