Brussels DC
 

Alles voor een vlekkeloze migratie/verhuis

U kunt vertrouwen op onze expertise en ervaring betreffende migratie van uw servers vanuit uw eigen omgeving naar ons datacenter. Een helder stappenplan en correcte planning en procedures zijn ter uwer beschikking.

Professionele planning en strikt beleid

Samen met u maken wij een duidelijke omschrijving en planning op maat van het te verhuizen geheel, daar elke situatie anders is. Wij kijken hierbij wat er allemaal nodig is in de nieuwe omgeving en stellen de technische kant hierop af.

Op basis hiervan wordt een helder stappenplan en planning uitgewerkt waarin uzelf samen met het NOC voor coordinatie zorgt.

Een groep van ervaren medewerkers zorgen voor de verhuis.

U kunt het hele jaar door, 24/7 verhuizen vanuit elke locatie binnen de Europese Unie. Geen enkel probleem indien u bijvoorbeeld op zondag om 3 uur in de nacht wenst te verhuizen!

Geen verhuiskosten!

De verhuiskosten zijn eenvoudig, enkel de middelen dienen betaald te worden, beter nog, wij staan u bij met raad en daad, zorgen voor de nodige ondersteuning, zonder enige meerkost.

Interesse in onze diensten voor colocatie of housing van uw serverpark? Contacteer ons voor een vrijblijvende rondleiding in ons datacenter in Brussel.

 

Click to view the image