Brussels DC
 

Datacenter voor KMO's en ISP's

Sinds 2012 hebben wij in Brussel een volledig uitgerust datacenter waar u uw serverpark in alle veiligheid kunt onderbrengen. Vooral KMO’s en Internet Service Providers (ISP’s) uit de ruime regio rond Brussel, Vlaanderen en Wallonië maken gebruik van onze dienstverleningen.

Wij voldoen aan alle criteria voor een Tier 3 datacenter. Daarnaast beschikken wij ook over verschillende ISO-certificaten waaronder ISO27001:2013, ISO14001, ISAE 3402 (Type I en II) en PCI DSS certificatie. Vertrouw op onze gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers. Regelmatig onderwerpen wij ons aan externe audits. Wij investeren in een maximale energiezuinigheid. Bovendien kopen we alleen groene stroom aan.

Twin in Antwerpen

Naast het datacenter in Brussel beschikken wij over gelijkaardige faciliteiten in Antwerpen. Dit geeft u de mogelijkheid om uw serverpark en data te spreiden over twee datacenters. Zo beschikt u in alle omstandigheden over een back-up. Ook het opzetten van een private cloud behoort tot de mogelijkheden.

Interesse in onze diensten voor colocatie of housing van uw serverpark? Contacteer ons voor een vrijblijvende rondleiding in ons datacenter in Brussel.

Click to view the image

 

Click to view the image